(Online) marketing en communicatie

Kreazi! reclamebureau werkt graag mee aan úw groei. DESIGN. MARKETING. ONLINE.

INTERNET MARKETING

Internet marketing is, zoals de naam eigenlijk al zegt, het vermarkten van uw producten of diensten via internet. In de basis dus niet anders dan de bekende offline marketing. Maar door de explosieve groei van online mogelijkheden is het wel een kunst geworden om alle verschillende online activiteiten voor uw bedrijf écht goed in te zetten. Wat online wel een groot voordeel is: uw marketinginspanningen zijn goed te meten en dus ook uw “Return On Investment” is inzichtelijk te houden. Aan internet marketing is helaas geen standaard prijskaartje te hangen omdat uw onderneming uniek is. Samen met u kunnen we komen tot een optimale online marketing mix die uiteindelijk zorgt voor meer verkopen. Want daar is het tenslotte om te doen…

JA GRAAG

Uw bedrijf online ook (nog) beter op de kaart zetten?

SOCIAL MEDIA

Het populaire microblog Twitter kan een belangrijke rol spelen voor uw klantenservice. Door middel van de korte berichten staat u in direct contact met uw klant of doelgroep. Twitter kan ook een uitstekend kanaal zijn om actiematig in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan dagaanbiedingen of aankondiging van speciale acties.

Ook Facebook kan een interessant kanaal zijn voor uw bedrijf.
U kunt hier ook uw doelgroep(en) bereiken en via uw Facebookpagina online met elkaar laten communiceren. Het is mogelijk om een speciale Facebookpagina te ontwikkelen in de uitstraling van uw bedrijf.

Het netwerk LinkedIn wordt voornamelijk ingezet voor zakelijke doeleinden. Het is een ideaal platform om online te netwerken, uw organisatie te profileren en bijvoorbeeld vacatures te plaatsen.

YouTube kunt u als videokanaal inzetten om uw klanten te informeren over uw producten of diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een korte impressie van uw bedrijf of productvideo’s die ook op uw website of webshop kunnen worden weergegeven.

Met een Weblog kunt u uw online aanwezigheid verder uitbreiden en actief uw doelgroep op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Het is zelfs mogelijk om een weblog in uw website of webshop te bouwen en automatisch nieuwe berichten die u op uw Weblog plaatst te laten “posten” op uw sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

Laat u eens informeren over het gebruik van Social Media binnen uw onderneming en de integratie in uw website of webshop.

EMAIL MARKETING

Een digitale nieuwsbrief is een goedkoop en effectief communicatiemiddel. U kunt via ons email marketing platform op elk gewenst moment professioneel opgemaakte email nieuwsbrieven versturen naar uw klantenbestand dat zich heeft aangemeld voor uw nieuwsbrieven.

Uw nieuwsbrieven kunnen perfect gesegmenteerd (soort klant, speciale klantwensen, aankoopgedrag in het verleden etc.) én gepersonaliseerd worden. De resultaten zijn perfect meetbaar. Zo ziet u snel of uw email marketing campagne effectief is geweest. Per ontvanger kunt u zien waarop hij of zij vanuit de nieuwsbrief heeft geklikt en of deze “klik” daadwerkelijk tot actie/aankoop heeft geleid.

JA GRAAG

Ook resultaat-
gerichte email nieuwsbrieven inzetten?