Website bouwen

Kreazi! reclamebureau werkt graag mee aan úw groei. DESIGN. MARKETING. ONLINE.

Een professionele website laten bouwen

Uw website vormt het visitekaartje bij uitstek. Tegenwoordig oriënteert bijna iedereen zich eerst online voordat men contact zoekt of tot aankoop overgaat. Er bestaat veel software waarmee u in enkele stappen zelf uw eigen website kunt bouwen. Of goedkope online diensten waarmee u “even snel” een site bouwt. Voor een professionele uitstraling is dit niet de beste keuze. Laat uw website liever bouwen door een gespecialiseerd bureau: u weet dan zeker dat de website goed werkt in verschillende browsers, zoekmachine vriendelijk is opgebouwd en ook goed bereikbaar is door betrouwbare hosting.

Naar wens bouwen we voor u een website met een CMS (een Content Management Systeem waarmee u zelf de inhoud van de website kunt bijhouden). Een website laten bouwen in WordPress is dan een prima keuze: Kreazi! is u hierbij graag van dienst.

Wordt dit dan niet erg duur?

Een website bouwen is gespecialiseerd werk, dus het kost altijd geld. Maar uw website is ook een belangrijke investering in uw bedrijf. Het zou jammer zijn wel veel geld uit te geven aan uw overige promotionele activiteiten maar te bezuinigen op uw website. Kreazi! hanteert uiterst interessante tarieven voor het bouwen van uw website. Zonder in te leveren op kwaliteit en eventueel opgeleverd met een CMS (Content Management Systeem) zodat u desgewenst ook zelf de site kunt onderhouden. Maatwerk dat we in één keer opleveren of een mooie ‘instap’ oplossing die per maand te betalen is.

Nu ook een mooie
‘instap’ oplossing vanaf
€39 per maand!

Een goede website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Met goede inhoud, duidelijke navigatie en natuurlijk aansprekend voor uw doelgroep. Met het Kreazi! Instappakket wordt alles voor u geregeld: vormgeving, bouw, vullen met de eerste inhoud, domeinnaam en mailadressen. Uw website is eenvoudig zelf te onderhouden. Dan bent u mooi in één keer klaar! En als uw bedrijf verder groeit dan kunnen er eenvoudig nieuwe modules aan worden gekoppeld (nieuwsbrief, gastenboek, webshop,…).

WIL IK OOK

Kreazi! WebStart brengt uw bedrijf professioneel én voordelig online!

Website-bouwen